fbpx

Det er ikke nok at se godt ud…

-heller ikke hvis man er en webshop

SEO – Søgeoptimering af hjemmeside

SEO er en forkortelse af “Search Engine Optimization” – eller søgemaskineoptimering. er en meget vigtig del af det, at have en webside eller webshop.

På dansk hedder det søgemaskineoptimering og det er egentlig bare det, det er; optimering af hjemmesiden og teksterne på hjemmesiden, så søgemaskinerne lettere kan finde siden. Og når søgemaskinerne kan finde siden, så kan den enkelte bruger, der søger, også finde siden.

At kunne lave SEO kræver en del baggrundsviden – både om den tekniske del og om at skrive tekster. Det kræver at man er god til at skrive varierede tekster og har fokus på relevans i forhold til søgningerne på Google.

Indenfor SEO findes der store, meget forkromede løsninger – og der findes selfølgelig også løsninger, som er lettere at gå til. Når forarbejdet er gjort, kan du selv gøre arbejdet efterfølgende, hvis du vil.

SEO på eksisterende websites eller webshops

Har du allerede en webside eller webshop, så er det muligt, at der skal optimeres yderligere. En opgave, som jeg gerne påtager mig.
Har du en webshop, kan du blive guidet i den rigtige retning til, hvad du kan gøre. Ofte er nogle få timer nok til, at du kan arbejde videre med SEO.
Jeg tager gerne et indledende møde, hvor vi kigger på den nuværende løsning. Derefter kan du vælge, om du vil bruge nogle timer sammen med mig, så jeg kan guide dig i den rigtige retning.
Du kan ofte selv gøre rigtig meget, som gør en stor forskel når kunderne skal finde netop dine produkter på nettet.

Kontakt mig på tlf. 4222 3222 og lad os sammen finde ud af, om jeg kan løfte opgaven for dig.

Looking for an Expert Advisor?

Just send me a message!

Scroll to Top