fbpx

Det er ikke nok at se godt ud….
Heller ikke hvis “man” er en webside eller webshop!

SEO er en forkortelse af “Search Engine Optimization” – eller søgemaskineoptimering. er en meget vigtig del af det, at have en webside eller webshop.

På dansk hedder det søgemaskineoptimering og det er egentlig bare det, det er; optimering af hjemmesiden og teksterne på hjemmesiden, så søgemaskinerne lettere kan finde siden. Og når søgemaskinerne kan finde siden, så kan den enkelte bruger, der søger, også finde siden.

At kunne lave SEO kræver en del baggrundsviden. Og så kræver det, at man er god til at skrive varierede tekster og har fokus på relevans i forhold til søgningerne på Google.

Indenfor SEO findes der store, meget forkromede løsninger – og så findes der de løsninger, som er lettere at gå til, også for dig som skal administrere dem efterfølgende.

SEO på eksisterende websites eller webshops

Har du allerede en webside eller webshop, så er det muligt, at der skal optimeres yderligere. En opgave, som jeg gerne påtager mig.
Har du en webshop, kan du blive guidet i den rigtige retning til, hvad du kan gøre. Ofte er nogle få timer nok til, at du kan arbejde videre med SEO.
Jeg tager gerne et indledende møde, hvor vi kigger på den nuværende løsning. Derefter kan du vælge, om du vil bruge nogle timer sammen med mig, så jeg kan guide dig i den rigtige retning.
Du kan ofte selv gøre rigtig meget, som faktisk gør en stor forskel når kunderne skal finde netop dine produkter på nettet.

Ring til Helle på tlf. 4222 3222 og lad os finde ud af, om jeg kan løfte opgaven for dig. Et indledende møde er ganske uforpligtende og koster ingenting

Web2Move er en lille virksomhed, hvor jeg kan stå inde for, hvad der bliver lavet.
Hos mig kan du få lavet et færdigt website eller webshop til en fornuftig pris.
Jeg laver SEO på eksisterende websites eller webshops, udarbejder tekster til blogs, produktbeskrivelser og tekster til webshops.
Jeg varetager rollen som din virksomheds SoMe manager til en fast aftalt pris.