fbpx

SoMe står for “Social Media”.

Mangler du hjælp til at profilere din virksomhed på Instagram eller Facebook, så indgår jeg gerne en aftale om et fast samarbejde omkring det.

Det, at få opdateringer på de Sociale Medier er ofte det, der bliver sorteret fra eller skubbet til side, til fordel for en anden opgave. Og lige DER kan du bruge Web2Move som din SoMe manager, for at få sat skub i tingene. Så bliver arbejdet udført og du får postet opslag på aftalte tidspunkter.

Det kræver planlægning og fælles fodslaw at få det til at lykkes… Og så skal vi bare have faste aftaler omkring, hvordan det skal foregå.
Jeg kan skrive dine tekster og komme med inspiration til indholdet, men i sidste ende er det dig, der bestemmer hvad der skal vises, hvor og hvornår.

Jeg udfører opgaven til en fast pris på 400 kr. pr. time – så kan du koncentrere dig om det, du er god til imens jeg arbejder med de sociale medier på din virksomheds vegne.

Kontakt Helle på tlf. 4222 3222 for en aftale om, at mødes til en snak om dine behov for hjælp til SoMe.

Web2Move er en lille virksomhed, hvor jeg kan stå inde for, hvad der bliver lavet.
Hos mig kan du få lavet et færdigt website eller webshop til en fornuftig pris.
Jeg laver SEO på eksisterende websites eller webshops, udarbejder tekster til blogs, produktbeskrivelser og tekster til webshops.
Jeg varetager rollen som din virksomheds SoMe manager til en fast aftalt pris.