fbpx

Jeg har mange års erfaring med webdesign i Esbjerg og omegn. Herunder kan du se nogle af mine referencer og nederst på siden finder du lidt flere oplysninger:

Referencer:

Vi taler sammen

Rikke tilbyder psykoterapi og samtale i hyggelige omgivelser tæt ved Kolding.


Sweethome Guesthouse

Endelig er Sweethome Guesthouse i luften. Hos Birgit kan du booke overnatning i Esbjerg, i det mest hyggelige omgivelser.


Feldt Solutions

Hjælp til design og opbygning af webshop med skydelåger.


Udlejningshuse ApS.
Design af hjemmeside, som er en præsentation af virksomheden og hvor der er mulighed for kontakt via kontaktformular.


Brdr. Christensen
Brødrende Christensen ønskede en hjemmeside i enkelt design, hvor kunderne har mulighed for at læse lidt om hvad de laver og en mulighed for kontakt.


Lethushandel
Lethushandel har fået en hjemmeside med design og farver efter eget ønske.
Designet skulle være enkelt og Lethushandel har selv leveret tekster samt ønsker om udseende og opbygning.


Kokkehuset Vest, Esbjerg
Ønskede en hjemmeside, med præsentation af medarbejderene og hvor ugens menu kan skiftes ud, uge efter uge. Der er ikke behov for SEO på denne side, da det er en intern informationsside til det personale, der arbejder i bygningen og benytter sig af personalerestauranten. Jeg har stået for webdesign og oprettelse af Kokkehuset Vest’s Facebookside.
by lene
Lene har en fysisk butik i Esbjerg og har for nogle år siden fået lavet en webshop.
Jeg har bygget videre på det eksisterende koncept og har lavet SEO på nogle af de produkter, som Lene gerne vil have fremhævet.
Kunderne kommer fra nær og fjern, en del af de lokale har fundet butikken via Google, hvor produkterne i dag ligger væsentlig højere end de gjort tidligere.
Derudover har jeg lavet en del på Facebook, så produkterne også kan sælges og markedsføres via Facebook og Instagram


Bogholderihjørnet
Bogholderihjørnet har fået opdateret design af hjemmesiden, efter eget ønske. Derudover skulle der nye tekster og billeder til. Arbejdet udføres på timebasis efter bestilling på mail.


Stories by
Tina havde oprettet en webshop i Shopify, men synes det var svært at komme rigtigt i gang og få de sidste ting på plads.
Jeg har hjulpet Tina med den sidste tilretning og design. Derefter lå der et stort arbejde i at få oprettet varerne efter hendes ønske. Tina er nu selvkørende og står selv for sin webshop.


Baristakaffe
Er min egen side, som er oprettet i WordPress. Woocommerce er efterfølgende installeret som en simpel shopløsning, pga. efterspørgsel efter online bestillinger.
Jeg driver Baristakaffe sideløbende med Web2Move – mest til salg af kaffebønner i Esbjerg. På den måde har jeg opgaver nok til de kedelige regnvejrsdage, hvor jeg ikke har så mange events med Baristakaffe.


BabyDeluxe
Et eksempel på en blog oprettet i WordPress. En blog i WordPress findes let af søgemaskinerne.


Webshops der ikke længere er aktuelle:

Mille Mi
Mille Mi var engang mit hjertebarn; en webshop og 2 fysiske butikker i Esbjerg.
Jeg drev Mille Mi fra 2003 til 2008.
Mille Mi blev solgt i slutningen af 2008 og eksisterer desværre ikke længere.

black lily
Ejerne af black lily ønskede at få designet en webshop, som var meget lig deres eksisterende hjemmeside. Enkelt og overskueligt, med fokus på detaljen.
Vi valgte sammen at bygge shoppen på en ScanNet løsning til shoppen og den kunne håndtere b2b og b2c.
black lily eksisterer desværre ikke længere, men herunder ses et print af siden:

Min erfaring med webdesign:

I 1995 startede mit eventyr med en IT-uddannelse og mine referencer og erfaring med webdesign startede allerede dengang.

Det førte til arbejde i IT-afdelingen – først på Syddansk Universitet og siden ved Deloitte.

Med tiden var min interesse for hjemmesider og webshops vokset. I i 2003 startede jeg med at kode min egen webshop. Det blev siden til et større projekt, som blev hosted ved en større udbyder, hvor jeg var med i den spæde start af nethandel-opstarten.

Jeg solgte min webshop i 2008 og fortsatte med at arbejde med webdesign i Esbjerg. Jeg har designet hjemmesider og webshops i fritiden – og min interesse for at få tingene til at virke optimalt, er stadig stor.
I dag beskæftiger jeg mig primært med indhold til sociale medier, annoncering, webdesign og SEO.

Som nævnt beskæftiger jeg mig med søgeoptimering (SEO), som altid har været en interesse og jeg arbejder stadig på, altid at være opdateret indenfor alle områder.
Uanset om der er tale om en webshop eller en hjemmeside, blog eller andet, er det vigtigt at få optimeret siden. Så vil du have meget bedre chance for at nå ud til dine kunder gennem de gængse søgemaskiner.