fbpx

Har du en fysisk forretning, hvor du ønsker at sælge produkter fra?
Så lad Web2Move lave din webshop i et design, som du kan lide – til en fair pris.

Med en webshop har du mulighed for at nå endnu længere ud, til mange flere kunder. Dit kundegrundlag er lige pludselig meget større end den by, som du befinder dig i.

Web2Move designer webshops helt fra bunden, efter dine behov.

Jeg har erfaring med woocommerce og prestashop som er open source løsninger, der kan tilpasses efter dine behov.

Jeg kan også opbygge din webshop i f.eks. Shopify, hvor du ikke skal tænke på backup og opdateringer. Shopify hostes af en større udbyder og er let for dig at administrere efterfølgende.

Hos Web2Move kan du få hjælp til oprettelse af varer på din nye webshop. Jeg er din samarbejdspartner når der skal oprettes varer og optimeres. På få timer er du rustet til at klare dig selv og  din webshop vil hurtigt være synlig på Google med dine produkter.

Webshoppen kan linkes til Facebook og Instagram, så du kan sælge dine produkter direkte fra de sociale medier. Derudover kan der laves forbindelse til f.eks Pinterest, hvor dine produkter også kan vises helt automatisk efter oprettelse på webshoppen.

Jeg hjælper gerne med opsætning af Business Manager til Facebook. Når det er klar, kan du også få lavet nogle gode, sælgende annoncer på Facebook og Instagram.

Kontakt mig på tlf. 4222 3222 for at lave en aftale.
Et indledende møde koster ikke noget og du kan være sikker på, at få en webshop i dit eget design til en fair pris.

Scroll to Top